ΚΑΙΡΟΣ

Κηδεμόνες Σκολίωσης - Κύφωσης

Με τους σύγχρονους διορθωτικούς κηδεμόνες μας (Boston,Cheneau, D.D.B. και παραλλαγές αυτών), επιτυγχάνουμε εντυπωσιακά μετρήσιμα αποτελέσματα στη διόρθωση της παραμόρφωσης της Σπονδυλικής Στήλης (Σκολίωση – Κύφωση).

Αυτό οφείλεται στη σωστή επεξεργασία του ομοιώματος του σώματος του ασθενή (διορθώσεις-πιέσεις-εκτονώσεις-κλπ) που γίνεται στο εργαστήριό μας και πηγάζει κυρίως από την ικανότητα του ορθωτικού .

Η σωστή κατασκευή σε συνδυασμό με τα πολύ ελαφρά θερμοπλαστικά υλικά που χρησιμοποιούμε πάχους 3 mm  συγκεκριμένης πυκνότητας εξασφαλίζουν στους κηδεμόνες μας πολύ υψηλό βαθμό ανεκτικότητας.

Σε εκατοντάδες παιδιά μέχρι σήμερα έχουν εφαρμοστεί κηδεμόνες στο εργαστήριό μας. Τα αποτελέσματά τους γίνονται δεκτά με ενθουσιασμό από τα παιδιά, τους γονείς και τους θεράποντες ιατρούς. Αξίζει να αναφερθεί ότι θετικότατα  σχόλια (για τους κηδεμόνες μας) εκφράστηκαν και από teams ορθοπεδικών ιατρών του εξωτερικού ,τα οποία μας μεταφέρθηκαν από τους γονείς των παιδιών που εξετάστηκαν εκεί.

Επίσης, παραλλαγές των παραπάνω κηδεμόνων εφαρμόζονται στην συντηρητική αντιμετώπιση καταγμάτων  Σπονδυλικής Στήλης και μετεγχειρητικά.

 

Κατασκευή Κηδεμόνα στο Εργαστήριό μας

.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ