ΚΑΙΡΟΣ

Κηδεμόνες Σκολίωσης - Κύφωσης

Με τους σύγχρονους ασύμμετρους διορθωτικούς κηδεμόνες μας (Boston, Cheneau, D.D.B. και παραλλαγές αυτών), επιτυγχάνουμε εντυπωσιακά μετρήσιμα αποτελέσματα στη διόρθωση της παραμόρφωσης της Σπονδυλικής Στήλης (Σκολίωση – Κύφωση).

Αυτό οφείλεται στη σωστή επεξεργασία (διορθώσεις-πιέσεις-εκτονώσεις - κλπ) του ψηφιακού εκμαγείου ή/και του γύψινου προπλάσματος (όταν η ιδιαιτερότητα του ασθενή το απαιτεί) που γίνεται στο εργαστήριό μας και πηγάζει κυρίως από την ικανότητα του ορθωτικού .

Η σωστή κατασκευή σε συνδυασμό με τα πολύ ελαφρά θερμοπλαστικά υλικά που χρησιμοποιούμε πάχους 3 mm συγκεκριμένης πυκνότητας εξασφαλίζουν στους κηδεμόνες μας πολύ υψηλό βαθμό ανεκτικότητας.

Σε εκατοντάδες παιδιά μέχρι σήμερα έχουν εφαρμοστεί κηδεμόνες στο εργαστήριό μας. Τα αποτελέσματά τους γίνονται δεκτά με ενθουσιασμό από τα παιδιά, τους γονείς και τους θεράποντες ιατρούς. Αξίζει να αναφερθεί ότι θετικότατα  σχόλια για τους κηδεμόνες μας εκφράστηκαν και από teams ορθοπεδικών ιατρών χωρών με υψηλά standards στον τομέα της Ορθωτικής - Προθετικής.

Επίσης, παραλλαγές των παραπάνω κηδεμόνων εφαρμόζονται στην συντηρητική αντιμετώπιση καταγμάτων  Σπονδυλικής Στήλης και μετεγχειρητικά.

Όταν η τεχνολογία συναντά την γνώση…

 

Κατασκευή Κηδεμόνα στο Εργαστήριό μας

Δεξιά θωρακική - Αριστερή οσφυική σκολίωση

Οσφυική σκολίωση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ